Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z tabdeco i fakeserver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z pluginem Tabdeco

Na serwerze niby jest włączony konfiguracja załadowana bez błędów.

Gdy patrzę na konsolę to i tak wszystkie pluginy niby dobrze działają.

I teraz gdy chcę aby wszystko zadziałało to nie zawsze musi być inaczej...

Chodzi mi o to, że muszę użyć tabdeco bo on jedyny ma możliwość dodania liczbę killi i zginięć więc jest on bardzo dobry do serwerów pvp i chcę go użyć.

Moja konfiguracja:

http://pastebin.com/9J5CwVTa

Pozdrawiam i proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu...

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Mój błąd bo żle napisałem bo na początku chciałem napisać, że mam problem z tabdeco i fakeserver ale teraz z fakeserver sobie poradziłem i zapomniałem zmienić tytuł tematu...

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

@up z tego co widzę to to nie jest api do tabdeco tylko rozszeżenie, które potrzebuje api, którym jest plugin tab deco samo a nie tab deco expansions...

1384891713-U294848.png

Opublikowano

@up jak pisałem wyżej nie mogę bo nie mają opcji pokazania killi a teraz zauważyłem, że tab deco ma możliwość pokazania wszystkiego co mu sie nie widzi i teraz błędy są i takie oto:

http://pastebin.com/hynfNPtV

Może ktoś już takie coś miał i sobie poradził?

Jak coś wpisałem tylko komendę /td debug i wtedy to wyskakiwało...

1384891713-U294848.png

Opublikowano

@ref

1384891713-U294848.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...